Rozłączanie i ponowne łączenie
Odłącz iPhone'a od mózgu Sovereign i połącz się ponownie później.
Zaktualizowano 13 lipca 20261 minuta czytania
Rozłączanie
You → Your link → Disconnect
Twój iPhone nie będzie sięgał do mózgu Sovereign, dopóki nie połączysz się ponownie.
Ponowne łączenie
- You → Your link → Find my Sovereign
- Stuknij swojego Sovereign, gdy się pojawi
- Zatwierdzenie może być ponownie wymagane — zobacz Zatwierdź swojego iPhone'a
Note
Rozłączenie nie usuwa Twoich rozmów. Historia pozostaje na Twoim mózgu Sovereign.
Czy ten artykuł był pomocny?